tisdag 1 juni 2010

Framgång och framsteg

Ekel har verkligen gjort flera framsteg bara den senaste veckan. Han ålar sig fram snabbt som bara den nu. Han sätter sig upp från mage (jättebra, han blev ju så himla sur förut när han låg på mage och kom på att han ville sitta). Och igår tog han tag i spjälsängens kant och ställde sig upp i sängen. Nog för att han befann sig i sängen för att han skulle ligga ner och sova, men man kan ju inte vara irriterad när han är så duktig! ;) Kommer säkert att vara mer irriterad kommande gånger han gör samma sak, men första gången är ju alltid första gången.
Han har också verkligen utvecklat en fäbless för att vara ute. Igår var vi på stan på föräldraträff mellan 9.30 och 13.30 ... och så fort vi kom inom dörren här hemma så började han grina. Så det blev ett snabbt mellis och sen ut igen i vagnen. Det var ju fint väder så varför inte? Man tycker ju att 4 timmar borde räcka för en liten kille, men han sov i och för sig bort hela stunden vi verkligen var ute igår. När han var vaken var vi på biblioteket och sen på Lilla B för lunch.
Får se om det blir Öppna förskolan idag, måste först diskutera med Ekels farmor om barnvakt i sommar. Har nämligen kanske fått en möjlighet att boosta min karriär. Säger inget mer förrän det är klart och alla är underrättade. Men det känns som en alltför bra möjlighet att tacka nej till. Faktum är att det vore rent korkat av mig att tacka nej just nu.
Återkommer om det när allt är klart. Nu måste jag hindra min son från att smaka på barnvagnens däck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar