tisdag 6 april 2010

Sjukt!

Ja det blev magsjuka för vår del också ... som brodern hade i söndags. Har fått kuta på toa hela natten. Magen har försökt göra sig av med mer än vad som fanns där. Nu verkar det då i alla fall ha lugnat ner sig och jag har till och med ätit lite grann.
Men vilken jävlig natt! Peppar peppar, Ekel verkar inte ha fått det ... än i alla fall. Men jag undrar om han verkligen kan klara sig om nu hela min familj har fått det.

Nåt annat som är sjukt är den fortsatta karusellen i Bjästa efter att Uppdrag Granskning visade sitt inslag därifrån. Nu har våldtäktsmannen och hans familj anmält UG till Granskningsnämnden. Bl.a. för att programmet visade broderns blogg där det fanns namn, adress och e-mailadress publicerat. Men är det verkligen UG:s fel att han har publicerat en blogg på nätet där han uppgett sina kontaktuppgifter? Den blir ju inte mer offentlig, bara mer uppmärksammad. Nä, jag tror inte att Granskningsnämnden blir fälld i det här fallet. Det måste de ju inse själva att de har dragit på sig det här på egen hand. Men det är väl det som är problemet - de vill/kan inte inse sanningen och skyller hela tiden på alla andra. Killen är ju fälld! Vad är problemet?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar