torsdag 25 februari 2010

Mammaträff

Idag ska jag på en informell mammaträff ... alltså det vill säga att det var vi själva som drog ihop den och inte BVC. Bjurholmarna har väl bara självorganiserade träffar ... men så långt har vi inte kommit här ;)

Jag och Jenny började luska i att ta oss ner till storstan och prata med herr chefredaktör eftersom vi båda frilansar lite nu och då häruppe. Jenny hade egentligen bäst tid idag men det hade inte han vi ville träffa. Så då får vi fara om 1½ vecka istället. Lite bättre framförhållning men vadå, spontanitet är ju också kul! ;)

Lilleman verkar lite halvtrött och på dåligt humör idag. La honom i vagnen nu igen, inte för att han varit vaken allvärst länge, men han är inte så kul och jag tror faktiskt han egentligen är rätt så trött. Han gnuggar då ögonen och drar filten över huvudet emellanåt. Det värsta är att han har börjat få så svårt att slappna av ... han ska hitta på ALLT annat för att inte somna. Och han har slutat med den där godnattsången han höll på med förut. Avslappnat knorrande har bytts ut av grinande och klagande. Hoppas han sover en stund nu så att han är pigg på mammaträffen ... griniga ungar är ingen hit när man ska ut på offentligheter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar